Училището - територия на учениците / Спорт / Спортни успехи

Спортни успехи

2020/2021

Ученици от нашето училище са включени в различни спортни клубове и участват в различни състезания, на които бележат оборни и индивидуални отбори. Най-големият успех е държавното състезание по баскетбол - момичета до 12г. възраст, на което отборът завоюва II място. Част от отбора са нашите ученички Д. Дж. от 5б и А.И. от 4а.

Гордеем се с нашите момичета!

 

2018/2019

Отборът по лека атлетика от ІІ клас с ръководители г-н Янош Рашков и г-н Стоян Радев завоюваха трето място на състезанието за "Купа Варна".

Браво, момчета!

 

 

2017/2018г.

Отборът момичета по лека атлетика завоюва Імясто на състезанията за "Купа Варна".

Браво момичета!

 

2016/2017г

На 27.04.2017г. отборът по лека атлетика - момчета от ІІІ и ІV клас спечели първо място на ІІІ кръг от състезанието за "Купа Варна", което отреди финално второ място на отбора. Радостта беше голяма, защото наградата съвпадна с празника по случай 35 годишнината на нашето училище!

Браво, момчета!

 

На проведеното лекоатлетическо състезание на 22.03.2017г. за "Купа Варна" отборът - момчета от ІV-тите класове с ръководител ст.учител г-н Янош Рашков завоюва бронзов медал.

Гордеем се с вас!

През месец ноември малките лекоатлети - отбор момчета от ІІІ и ІV клас завоюваха четвърто място на състезанието за "Купа Варна".

Гордеем се с тях и им пожелаваме успех на следващия кръг!

   

 

2015-2016

Отборът  момчета от нашето училище завоюва І място на лекоатлетическото състезание "Ученическа купа Варна", организирано за първи път в града за деца от ІІІ-ІVклас.

Поздравяваме ръководителите на отбора и състезателите за отличното им представяне!

 

2014/2015

Отборът по лека атлетика - момчета завоюва пето място на републиканското първенство за ученици V-VІІІклас.

Гордост за нас е и постижението на Методий Георгиев от VІІа клас на скок височина - 160см, с което завоюва златен медал.

Поздравяваме отбора и неговите ръководители за достойното представяне! Пожелаваме им нови бъдещи успехи!

 

 

 

Отборът по лека атлетика момчета завоюва първо място на зоналното състезание. Така отборът ни за пореден път ще представя гр.Варна и цяла североизточна България на републиканското състезание.

Поздравяваме отбора и неговите ръководители ст. учител Стоян Радев и ст.учител Янош Рашков за победата! Гордеем се с тях!

 


 

 

 2013/2014

Отборът по лека атлетика -  момчета спечели бронзови медали на финалното републиканско състезание в гр.Сливен, представяйки Варна и цяла Североизточна България.

Гордост за училището са нашите победители и техните ръководители!


Отборът по лека атлетика се представи отлично на Общинското състезание като съответно момчетата заеха І-во място, а момичетата ІІ-ро. На областното и зоналното първенство, отборът на момчетата завоюва първо място и се класира за финалите!

 

 

 

 

 

2013г.

 

 

  • Отборът по лека атлетика - момчета завоюва първо място на зоналното първенство в Добрич.

 

Гордеем се с нашия отбор и пожелаваме победа на нашите момчета на републиканското първенство!

 

 

  • Отборите по лека атлетика - момичета и момчета завоюваха златни медали на общинското състезание и на областния кръг съответно момчетата -златни медали, а момичетата - сребърни.

 

2012г.

Трето място на хандбал

На 16.11.2012г. отборът на момичетата по хандбал спечели ІІІ-то място на Общинските ученичиски игри.

Поздравяваме нашите спортисти с победата!

 

Стипендия за спортни успехи

Днес 14.06.2012г. в Община Варна наградиха с едногодишна стипендия нашият ученик Мехмед Меджнун Мехмед по общинска програма за насърчаване на творческите заложби на деца и студенти. Стипендията му бе връчена във връзка със завоюваните три златни медала на републиканското първенство по лека атлетика.

Гордеем се с нашият възпитаник и му пожелаваме все така да е борбен и да върви напред! Поздравления и за неговият учител и треньор г-н Стоян Радев!


 

 

Републиканско първенство

На 12 и 13.05.2012г. в гр.Сливен се състоя републиканското първенство по лека атлетика. Отборът момчета на ІОУ  гр.Варна с треньори г-н Стоян Радев и г-н Янош Рашков се класира на ІІІмясто  и завоюва бронзовите медали. Фаворит на отбора е Мехмед М. Мехмед от VІІб клас, който завоюва три златни медала:

  • скок дължина с постижение 5,38 метра

  • скок височина  - 160 см

  • 100 метра гладко бягане - 11,61сек.

Гордеем се с успеха на нашите момчета!

 

 

 


 

 
WebDev: RGS-bg.com
© Copyright 2009 www.1ou-varna.com · All Rights Reserved